Kleine Klus & Tuin - Met zorg en aandacht

Wat klanten zeggen

Op deze pagina kunt u onderaan uw ervaring met Kleine Klus & Tuin opschrijven. De referentie zal dan op de site getoond worden. Of klik hierboven om mijn referenties op Werkspot.nl te lezen.

Reactieformulier

Aanleg van een beeldentuin op een balkon

Enkele jaren geleden heeft Arno met behulp van aanwezig materiaal een beeldentuintje op mijn balkon ontworpen en aangelegd. Gedwongen door asbestrenovatie heeft hij het tuintje vorig jaar afgebroken en nog mooier weer opgebouwd. Inmiddels geniet ik weer van een nog grotere en mooiere balkontuin. Het (twee maal) aanleggen en (eenmaal) afbreken is zeer professioneel en vakkundig volgens offerte uitgevoerd.

Arie C. Dullaart

Reageer

Arie C. Dullaart06-03-2015 11:42

Vorig jaar heb ik Arno ten Seldam gevraagd of hij een lelijke, oude, grote heg uit mijn tuin zou kunnen verwijderen. Ik wilde daarvoor in de plaats een schutting, maar niet een afgesloten muur.
Arno is eerst komen kijken en hij liet mij de mogelijkheden weten.

Halverwege januari stond hij 's morgens vroeg klaar om aan de slag te gaan. Hij had al veel materiaal bij zich, en wat hij niet zou gebruiken zou van de offerte af gaan.
Toen ik om 15.00 van mijn werk thuis kwam was de heg er al uit, dit had ik nooit verwacht!! Het groen had hij ook al grotendeels afgevoerd naar de stort.
Hij werkte door tot het donker was. Gelukkig had hij een boormachine met een lampje.
Ik wist dat Arno erg netjes kon werken en dat liet hij nu ook weer zien. Hij was pas tevreden als de waterpas aangaf dat het recht stond / lag.

De volgende dag vroor het, dat was een verrassing, maar hij ging moedig door. Cement storten voor de palen lukte 's middags toch nog omdat het gelukkig ging dooien.
De schutting en een nieuw tuin hekje waren aan het eind van dag 2 af. Wat heeft hij hard doorgewerkt!!
Wat een verschil en wat een ruimte heb ik erbij gekregen in mijn kleine tuintje.

In het voorjaar komt hij nog een dag terug om klimop tegen de schutting te planten (de vorst moet eerst weg zijn) en nog wat dingetjes afwerken.

Ook al is het nog niet af, ik ben hier al erg blij mee.

Bedankt Arno!!

Reageer

Ellen de Leeuw06-03-2015 11:39

Wij, die in het buitenland wonen, wilden onze schoonzuster met een Kerssgroet verassen en dat was voor Arno geen probleem . Iedereen blij met deze kwaliteit

Reageer

nico oudhof27-12-2014 08:44

Wat een leuke workshop hebben we gehad op ddonderdagavond 6 juni! Het was heerlijk weer, dus we werden buiten ontvangen met een kopje thee/koffie en wat lekkers. Na een korte demonstratie konden we zelf aan de slag. Arno is een heel prettig en ontspannen persoon, die goede tips geeft. Het zomerstuk (schaal met vetplantjes en lichtje) is heel leuk geworden. We komen zeker een x terug!!

Reageer

Ageeth Willems21-06-2013 22:36

Donderdagavond 6 juni een zeer geslaagde tuindecoratie workshop bij de Goudse tuinkamer gevolgd met mijn moeder en zus. Zelfs mensen zonder groene vingers gaan hier met een mooi stuk voor op de tuintafel naar huis. Naast dat Arno vakkundig is en goed kan uitleggen is hij erg vriendelijk; net als de prijs van de workshop. In de herfst komen we zeker terug!

Reageer

Floriske Dalhuisen07-06-2013 22:30

Ha Arno,Woensdagavond met medestudenten van Pedagogiek als afscheidsavond een geweldige workshop van de Goudse Tuinkamer meegemaakt! Met een prachtige schaal vol vetplantjes gingen we naar huis. Mooi opgemaakt met takken en een olielampje: het staat prachtig op de tuintafel en heeft weinig onderhoud nodig! De communicatie van jou richting organisatoren was geweldig: duidelijk, alles volgens afspraak en de avond zelf was erg goed verzorgd. Onze complimenten!Anja

Reageer

Anja van Helden15-06-2012 09:48


Dag Arno,

Mooie en prettige webshop! De rust en schoonheid spreekt mij zeer aan.
Ik wens dat vele groen- en stylingliefhebbers deze shop bezoeken. Met alle door jou aangeklede tangoweekenden weet ik als geen ander wat jij 'in huis' heb.....
Vooral veel plezier gewenst!!
Carla

Reageer

Carla Somer06-04-2011 16:59

Ha Arno!
Van harte gefeliciteerd met de opening van de Goudse tuinkamer - met - winkel - aan - huis!
Mooi logo & mooie waar!
Heel veel klandizie en succes gewenst, van Kees en mij.
tot gauw,
Nelleke

Reageer

Nelleke de Jong01-04-2011 21:07

Hoi Arno,

Het ziet er schitterend uit. Jammer dat ik geen balkon heb.
Heel veel succes gewenst.

Hartelijke groet,
Carmen

Reageer

Carmen01-04-2011 13:14

Ha Arno,

Wat een prachtige website! Dat ziet er zeer professioneel uit!
Heel veel succes met je bedrijf!

Hartelijke groet, Mirjam

Reageer

Mirjam Kamminga01-04-2011 12:07

«      1   |   2   |   3   |   4   
Reactieformulier

Reactieformulier