Kleine Klus & Tuin - Met zorg en aandacht

Wat klanten zeggen

Op deze pagina kunt u onderaan uw ervaring met Kleine Klus & Tuin opschrijven. De referentie zal dan op de site getoond worden. Of klik hierboven om mijn referenties op Werkspot.nl te lezen.

Reactieformulier

Wat een leuke workshop hebben we gehad op ddonderdagavond 6 juni! Het was heerlijk weer, dus we werden buiten ontvangen met een kopje thee/koffie en wat lekkers. Na een korte demonstratie konden we zelf aan de slag. Arno is een heel prettig en ontspannen persoon, die goede tips geeft. Het zomerstuk (schaal met vetplantjes en lichtje) is heel leuk geworden. We komen zeker een x terug!!

Ageeth Willems21-06-2013 22:36

Donderdagavond 6 juni een zeer geslaagde tuindecoratie workshop bij de Goudse tuinkamer gevolgd met mijn moeder en zus. Zelfs mensen zonder groene vingers gaan hier met een mooi stuk voor op de tuintafel naar huis. Naast dat Arno vakkundig is en goed kan uitleggen is hij erg vriendelijk; net als de prijs van de workshop. In de herfst komen we zeker terug!

Floriske Dalhuisen07-06-2013 22:30

Ha Arno,Woensdagavond met medestudenten van Pedagogiek als afscheidsavond een geweldige workshop van de Goudse Tuinkamer meegemaakt! Met een prachtige schaal vol vetplantjes gingen we naar huis. Mooi opgemaakt met takken en een olielampje: het staat prachtig op de tuintafel en heeft weinig onderhoud nodig! De communicatie van jou richting organisatoren was geweldig: duidelijk, alles volgens afspraak en de avond zelf was erg goed verzorgd. Onze complimenten!Anja

Anja van Helden15-06-2012 09:48


Dag Arno,

Mooie en prettige webshop! De rust en schoonheid spreekt mij zeer aan.
Ik wens dat vele groen- en stylingliefhebbers deze shop bezoeken. Met alle door jou aangeklede tangoweekenden weet ik als geen ander wat jij 'in huis' heb.....
Vooral veel plezier gewenst!!
Carla

Carla Somer06-04-2011 16:59

Ha Arno!
Van harte gefeliciteerd met de opening van de Goudse tuinkamer - met - winkel - aan - huis!
Mooi logo & mooie waar!
Heel veel klandizie en succes gewenst, van Kees en mij.
tot gauw,
Nelleke

Nelleke de Jong01-04-2011 21:07

Hoi Arno,

Het ziet er schitterend uit. Jammer dat ik geen balkon heb.
Heel veel succes gewenst.

Hartelijke groet,
Carmen

Carmen01-04-2011 13:14

Ha Arno,

Wat een prachtige website! Dat ziet er zeer professioneel uit!
Heel veel succes met je bedrijf!

Hartelijke groet, Mirjam

Mirjam Kamminga01-04-2011 12:07

«      1   |   2   |   3   |   4   
Reactieformulier

Reactieformulier