Kleine Klus & Tuin - Met zorg en aandacht

Wat klanten zeggen

Op deze pagina kunt u onderaan uw ervaring met Kleine Klus & Tuin opschrijven. De referentie zal dan op de site getoond worden. Of klik hierboven om mijn referenties op Werkspot.nl te lezen.

Reactieformulier

Gedegen, betrouwbaar en praktisch. Diverse klussen naar volle tevredenheid uitgevoerd!

Mw D. van Vliet10-07-2015 14:21

Fijn zo'n 'kleine' klussenman, die van alles maken kan!
Ik had de nodige klussen en reparaties in huis.
Arno kwam ze allemaal eerst opnemen, stuurde een gedegen offerte met urenoverzicht per klus.
Het werk werd in overleg gepland en daarna prima uitgevoerd.
Ik ben erg blij met Arno als kleine klussenman.

Annemiek Zoontjens29-06-2015 15:54

Arno heeft een tijd geleden onze schutting vervangen. Door omstandigheden moest deze klus plaatsvinden terwijl wij zelf afwezig waren. Arno is precies de man aan wie je zoiets met een gerust hart toevertrouwt. Binnen twee dagen was de klus geklaard, keurig netjes. Dat was fijn thuis komen!
De voorbereiding ging in goed en zorgvuldig overleg, Arno denkt helemaal met je mee, doet voorstellen en geeft informatie waardoor je goed kunt kiezen. Na afloop kwam Arno nog voor 'nazorg': nieuwe aanplant opbinden, het hang- en sluitwerk controleren, etc. Helemaal top.
Arno, bedankt!

Inge van Nistelrooy27-06-2015 17:49

Vorige week afspraken gemaakt over hoog snoeiwerk en een voorjaarsbeurt voor de gehele tuin. Deze week is de klus al gedaan. Met vakmanschap al het snoeiwerk verricht, waar nodig even overleg/advies over het snoeiwerk. Voortvarend al het overige tuinwerk verricht. Arno gunt zich bijna de tijd niet voor het drinken van een bakkie koffie, want de klus moet klaar. De tuin ligt er weer keurig netjes bij. En al het tuinafval is verzameld en wordt meegenomen. Kortom ik ben dik tevreden, wat heet ik heb om een offerte gevraagd voor een groot schaduw scherm. Kees vanTil

Kees van Til13-03-2015 15:19

Arno heeft onze tuin op gelijke hoogte gebracht met de poort. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat en de prettige manier waarop Arno dit heeft aangepakt.

Age en Tineke Bruinsma09-03-2015 21:34

Hierbij laat ik graag weten hoe de samenwerking met Arno ten Seldam is bevallen en wat de resultaten waren.

Opdracht: Overkapping aanbouwen aan vakantiewoning, 14 april 2014
Resultaat: Binnen 1 dag was de overkapping een feit en precies zoals we hadden afgesproken

Arno is een harde werker en iemand die zijn afspraken nakomt. Hij verzorgt ook het grote onderhoud van mijn tuin (3x per jaar) en hij heeft goede idee├źn, bedenkt praktische oplossingen en je kunt echt op hem rekenen.

Moniek de Vries

Moniek de Vries06-03-2015 11:59

Erg tevreden!
Ik ben erg tevreden met de klussen die Arno ten Seldam van Kleine Klus Gouda voor mij doet.
Hij is precies, luistert goed naar wat ik wil en hij werkt heel netjes.
Voor alles kan ik bij hem terecht, of het nu gaat om een lamp ophangen, het trapgat verven, of de tuintegels schoonspuiten, Kleine Klus Gouda is van alle markten thuis.

Mw. C. de Vries - de Graaf06-03-2015 11:56

Arno heeft een lamp bij ons opgehangen in de woonkamer. Wij zijn zeer tevreden over de werkzaamheden en het resultaat. Alle afspraken zijn netjes nagekomen, echt top!
Bedankt!

H. El Hilali06-03-2015 11:55

Dhr. A. ten Seldam vroeg ons een recensie te schrijven over de ervaringen met De Goudse Tuinkamer. Wij doen dat graag, omdat we uiterst tevreden zijn over de werkzaamheden van de heer ten Seldam.
Wat we heel erg waardeerden zijn verschillende maar belangrijke punten, zoals: de afspraken worden duidelijk nagekomen, er wordt goed naar geluisterd wat de wensen zijn, het werk wordt netjes en goed afgeleverd, de rommel wordt opgeruimd en meegenomen.
Het belangrijkste voor ons was dat je als klant voelt dat er naar je geluisterd wordt en dat de kosten binnen het budget bleven.

Peter Oskam06-03-2015 11:45

Aanleg van een beeldentuin op een balkon

Enkele jaren geleden heeft Arno met behulp van aanwezig materiaal een beeldentuintje op mijn balkon ontworpen en aangelegd. Gedwongen door asbestrenovatie heeft hij het tuintje vorig jaar afgebroken en nog mooier weer opgebouwd. Inmiddels geniet ik weer van een nog grotere en mooiere balkontuin. Het (twee maal) aanleggen en (eenmaal) afbreken is zeer professioneel en vakkundig volgens offerte uitgevoerd.

Arie C. Dullaart

Arie C. Dullaart06-03-2015 11:42

«      1   |   2   |   3   |   4      »      
Reactieformulier

Reactieformulier