Kleine Klus & Tuin - Met zorg en aandacht

Wat klanten zeggen

Op deze pagina kunt u onderaan uw ervaring met Kleine Klus & Tuin opschrijven. De referentie zal dan op de site getoond worden. Of klik hierboven om mijn referenties op Werkspot.nl te lezen.

Reactieformulier

Ik ben ontzetten blij met Arno en zijn werk! Mijn voor- en achtertuin hadden dringend onderhoud nodig en Arno heeft alles naar beste wensen opgeknapt. Arno heeft verstand van zaken, werkt netjes en is betrouwbaar. In het voorjaar hebben we een nieuwe afspraak.

Reageer

Nikki21-09-2016 09:52

Wat heerlijk dat er nog dit soort vakmensen bestaan. Ouderwets vakmanschap. Arno is een rustige en harde werker die op een keurige wijze onze tuin heeft gereinigd van onkruid, bladeren etc. Tevens de coniferen bijgewerkt en onze oprit schoongespoten met een hoge druk reiniger. Zelf onze tuinslang werd na gebruik gereinigd. Alle afspraken die we gemaakt hadden werden netjes nagekomen, plezierig communiceren.Nogmaals zeer bedankt!, en de volgende afspraak staat al weer.

Reageer

Jan Leendert15-09-2016 16:21

Arno heeft een aantal klusjes in mijn nieuwe huis gedaan voordat ik ging verhuizen. Dat heeft prima uitgepakt: 't scheelt zoveel als je gordijnen al hangen, lichten 't doen en er geen rare verrassingen met elektriek zijn. Bijv. voor de gordijn rails moest hij 3x op en neer, maar dat heeft hij gedaan.

Reageer

Paul Leufkens30-04-2016 21:11

Ik heb door Arno een paar klussen in mijn nieuwe huis laten doen die anders niet af kwamen. Hij heeft het allemaal heel keurig en secuur gedaan en precies zoals ik het wilde! Ik ben erg tevreden over zijn werk en zal zeker weer contact met hem opnemen als er klusjes gedaan moeten worden! Een echte aanrader!

Reageer

Sharon Huibers07-04-2016 10:32

Wij zijn heel tevreden met het werk dat Arno heeft verzet om de zolderkamer geschikt te maken als slaapkamer. Hij werkt precies, is communicatief en meedenkend.

Reageer

Josian en Ard14-03-2016 13:36

Arno heeft niet alleen de tuin perfect opgeknapt, maar ook nog een aantal klussen gedaan in huis. Hij denkt mee is pro-actief, komt afspraken na en komt met oplossingen. De tuin volledig opgeknapt, het tuinafval afvoeren, de deur in de schutting opnieuw gezet, de lampen in de tuin aangesloten, de kast gemaakt - Arno regelt het allemaal!

Arno is een zeer betrouwbare en goede tuinman/klusjesman. Wat mij betreft 5*!

Reageer

Janine Bos24-12-2015 17:53

Arno is een geschikte vent om een klusje te laten uitvoeren.
Door hagelschade moest er een golfplaten dakje worden vervangen.
Binnen een week geregeld en naar tevredenheid uitgevoerd.
Communicatie gaat goed en afspraken worden nagekomen.

Reageer

Hans23-10-2015 13:02

Arno heeft goed ingeschat wat hij aan klussen wel kon doen en niet kon doen. Gelukkig voor ons heeft hij bijna alles kunnen doen.
Nieuwe dimmer geplaatst, schutting gerepareerd, deur van de poort weer gemaakt, goot hersteld (zodat het water weer goed wegloopt, de houten constructie van de waslijnen gemaakt en nog wat klussen waar wij met onze vier linker handen niet aan gaan beginnen. Heel rustig en vakkundig is alles netjes uitgevoerd. Indien nodig zullen we Arno zeker weer benaderen! Bedankt Arno!!

Reageer

Petra en Hans24-09-2015 18:36

Arno heeft voor mij een schakelaar vervangen en een kapotte lamp weer gemaakt. Een zeer kundige man die ook goed weet wat hij niet kan en dat ook eerlijk aangeeft. Voor de kleine klus in en om het huis is het zeker een aanrader.

Reageer

Tarik23-09-2015 18:39

Arno heeft een ochtend allerlei werkzaamheden verricht in mijn nieuwe huis: lampen, schilderijen, gordijnen ophangen etc. Vriendelijke man. Werkt zeer precies en netjes. Een aanrader!

Reageer

Krista17-07-2015 14:37

«      1   |   2   |   3   |   4      »      
Reactieformulier

Reactieformulier