Kleine Klus & Tuin - Met zorg en aandacht

Wat klanten zeggen

Op deze pagina kunt u onderaan uw ervaring met Kleine Klus & Tuin opschrijven. De referentie zal dan op de site getoond worden. Of klik hierboven om mijn referenties op Werkspot.nl te lezen.

Reactieformulier

Ik heb door Arno een paar klussen in mijn nieuwe huis laten doen die anders niet af kwamen. Hij heeft het allemaal heel keurig en secuur gedaan en precies zoals ik het wilde! Ik ben erg tevreden over zijn werk en zal zeker weer contact met hem opnemen als er klusjes gedaan moeten worden! Een echte aanrader!

Sharon Huibers07-04-2016 10:32

Wij zijn heel tevreden met het werk dat Arno heeft verzet om de zolderkamer geschikt te maken als slaapkamer. Hij werkt precies, is communicatief en meedenkend.

Josian en Ard14-03-2016 13:36

Arno heeft niet alleen de tuin perfect opgeknapt, maar ook nog een aantal klussen gedaan in huis. Hij denkt mee is pro-actief, komt afspraken na en komt met oplossingen. De tuin volledig opgeknapt, het tuinafval afvoeren, de deur in de schutting opnieuw gezet, de lampen in de tuin aangesloten, de kast gemaakt - Arno regelt het allemaal!

Arno is een zeer betrouwbare en goede tuinman/klusjesman. Wat mij betreft 5*!

Janine Bos24-12-2015 17:53

Arno is een geschikte vent om een klusje te laten uitvoeren.
Door hagelschade moest er een golfplaten dakje worden vervangen.
Binnen een week geregeld en naar tevredenheid uitgevoerd.
Communicatie gaat goed en afspraken worden nagekomen.

Hans23-10-2015 13:02

Arno heeft goed ingeschat wat hij aan klussen wel kon doen en niet kon doen. Gelukkig voor ons heeft hij bijna alles kunnen doen.
Nieuwe dimmer geplaatst, schutting gerepareerd, deur van de poort weer gemaakt, goot hersteld (zodat het water weer goed wegloopt, de houten constructie van de waslijnen gemaakt en nog wat klussen waar wij met onze vier linker handen niet aan gaan beginnen. Heel rustig en vakkundig is alles netjes uitgevoerd. Indien nodig zullen we Arno zeker weer benaderen! Bedankt Arno!!

Petra en Hans24-09-2015 18:36

Arno heeft voor mij een schakelaar vervangen en een kapotte lamp weer gemaakt. Een zeer kundige man die ook goed weet wat hij niet kan en dat ook eerlijk aangeeft. Voor de kleine klus in en om het huis is het zeker een aanrader.

Tarik23-09-2015 18:39

Arno heeft een ochtend allerlei werkzaamheden verricht in mijn nieuwe huis: lampen, schilderijen, gordijnen ophangen etc. Vriendelijke man. Werkt zeer precies en netjes. Een aanrader!

Krista17-07-2015 14:37

Begin juni hebben we onze conifeer laten snoeien. Dit is zeer naar onze tevredenheid gedaan. Arno heeft het op 4 uur ingeschat en bleek na 2,5 uur klaar te zijn. We kwamen hierdoor dus ook niet voor onverwachte kosten te staan.
Volgend jaar zeker weer.

Hans Visser16-07-2015 21:18

Gedegen, betrouwbaar en praktisch. Diverse klussen naar volle tevredenheid uitgevoerd!

Mw D. van Vliet10-07-2015 14:21

Fijn zo'n 'kleine' klussenman, die van alles maken kan!
Ik had de nodige klussen en reparaties in huis.
Arno kwam ze allemaal eerst opnemen, stuurde een gedegen offerte met urenoverzicht per klus.
Het werk werd in overleg gepland en daarna prima uitgevoerd.
Ik ben erg blij met Arno als kleine klussenman.

Annemiek Zoontjens29-06-2015 15:54

«      1   |   2   |   3   |   4      »      
Reactieformulier

Reactieformulier