Kleine Klus & Tuin - Met zorg en aandacht
 
Aanleg van tuin en balkon

Aanleg van tuin en balkon

Ik kan samen met u uw tuin ontwerpen en aanleggen. Ik vind het hierbij belangrijk dat het een “groene” tuin is die aansluit op uw wensen. Door samen de wensen en mogelijkheden op een rijtje te zetten probeer ik met u de tuin te creëren die bij u past en waar u straks heel veel plezier aan zult beleven. Ik ontwerp geen tuinen met alleen maar tegels en een enkele border, dit is voor mij niet groen genoeg. Als alle mogelijkheden en wensen bekend zijn kan ik een ontwerp maken, de planten leveren en de aanleg verzorgen. Desgewenst gaan we samen aan de slag, zowel bij het inkopen als het aanleggen. Ik hoop hiermee te bereiken dat er, binnen uw budget, een tuin ontstaat die helemaal uw tuin is.

Naast de aanleg van tuinen kan ik u ook helpen met de aanleg van een dakterras of een vlonder op uw balkon. Ik bekijk samen met u uw wensen en kom dan met een gedegen voorstel. Dit voorstel is budget afhankelijk. Er zijn momenteel vele soorten hout op de markt voor het vervaardigen van een vlonder of dakterras. De keus is na mijn advies natuurlijk geheel aan u. Als de keus eenmaal gemaakt is kan ik de aanleg voor u uitvoeren. Ik voer het oude materiaal af, voer het nieuwe materiaal aan en leg vervolgens uw vlonder of dakterras vakkundig aan, met of zonder schutting.

 

Tuinieren op balkon en terras

Heeft u een balkon of (dak)terras en weet u niet hoe u hier kunt ‘tuinieren’? Laat u dan vrijblijvend informeren over de mogelijkheden om ‘op elke vierkante meter een tuin aan te leggen’.

In de fotogalerij kun u alvast eens kijken wat er allemaal mogelijk is. Onderstaand een aantal ideeën om deze plekken in te richten.

Voorbeelden van ideeën voor tuin en terras:

  • Plantenbakken
  • Plantentafels
  • Verticaal tuinieren
  • Mini moestuin
  • Kleine vijver
  • Tuinkast
  • Kruidentuin