Kleine Klus & Tuin - Met zorg en aandacht
 
Aanleg van tuin en balkon

Aanleg van tuin en balkon

Samen met u kan ik uw tuin ontwerpen en aanleggen. Mijn specialisme is de zogenaamde ‘groene’ tuin:  tuinen met weinig tegels en volop ruimte voor alles wat groeit en bloeit. Een tuin waar vogels graag een bezoekje brengen en een grote verscheidenheid aan flora en fauna kan ontstaan waardoor de biodiversiteit toeneemt.

Door samen de wensen en mogelijkheden op een rijtje te zetten probeer ik met u de tuin te creëren die bij u past en waaraan u veel plezier beleeft. Ik maak samen met u het ontwerp, kan de planten leveren en verzorg de aanleg. Als u dat leuk vindt, gaan we samen aan de slag en leert u direct wat voor het onderhoud van uw tuin belangrijk is. Het resultaat is een tuin die helemaal uw tuin is, binnen budget en volledig naar uw wensen.

 

 

Tuinieren op balkon en terras

Heeft u een balkon of (dak)terras en weet u niet hoe u hier kunt ‘tuinieren’? Laat u dan vrijblijvend informeren over de mogelijkheden want op elke vierkante meter kunt het plezier van een tuin ervaren! Er zijn volop mogelijkheden met bakken, plantentafels, een kleine vijver en ook een mini moestuin kleine kruidentuin behoren tot de mogelijkheden. Heeft u al eens gedacht aan verticaal tuinieren, een mooie en ruimte besparende manier om meer groen te realiseren op balkon en dakterras!

Overweegt u een dakterras of een vlonder op uw balkon? Er zijn hiervoor veel soorten materialen beschikbaar met verschillende voor- en nadelen. Ik kan u hierin adviseren waarbij uw wensen en budget leidend zijn. Als de keus eenmaal gemaakt is, verzorg ik vakkundig de aanleg, dit kan eventueel ook met een schutting en de oude materialen worden vanzelfsprekend door mij afgevoerd. 

 
geveltuin2.jpeg

De geveltuin

Geveltuintjes zijn kleine tuintjes vaak aan de straatkant van de woning. Een rijtje stoeptegels vervangen door groen werkt verkoelend voor uw huis en zorgt direct voor schonere lucht. De 'Bij-vangst'? blije hommels, vlinders en bijen. Er is veel mogelijk om de kleinste tegelruimte in te richten, ik informeer en help u graag.