Kleine Klus & Tuin - Met zorg en aandacht

Wat klanten zeggen

Op deze pagina kunt u onderaan uw ervaring met Kleine Klus & Tuin opschrijven. De referentie zal dan op de site getoond worden. Of klik hierboven om mijn referenties op Werkspot.nl te lezen.

Reactieformulier

De grond zakte weg onder mijn steiger. Aan beide kanten van het steiger moest een klein wandje komen om dit verder te voorkomen. Arno heeft dit op een hele nette manier opgelost. Arno is een absolute vakman met wie het ook prettig communiceren is. Arno is een aanrader!

Jan Leeflang28-10-2019 07:52

Arno heeft bij mij een vloer van composiet vlonderplanken gelegd op het balkon. Het werk is keurig en mooi uitgevoerd. Bijkomend voordeel is dat hij alles keurig opruimt en achterlaat.
Complimenten voor goed werk en een echte vakman!

Joost Emmen21-05-2017 11:22

Sinds kort zijn wij in contact gekomen met Arno en zijn bijzonder tevreden over het werk dat hij verzet heeft. Op kantoor zijn altijd van die klusjes die blijven liggen omdat niemand er tijd voor heeft. Arno is dan echt een goede partij. Hij is flexibel, werkt heel netjes, denkt goed mee. Echt een aanrader!

sTN13-02-2017 22:15

Vrijdagmiddag Arno op bezoek gehad, doel van het bezoek: plafond huiskamer witten. Dit begon met de vraag of ik het moet goede verf of met professionele verf wilde laten doen. Voor het laatste gekozen en ik moet zeggen mijn plafond is nog nooit zo mooi egaal wit geweest.
Heb ook nog nooit zo'n fijne klusser over de vloer gehad. Aan alles wordt gedacht: afdekken, afplakken, meubilair verzetten, witten, opruimen en alles terug op zijn plaats zetten. En dit allemaal met de nodige rust, weloverwogenheid en zorgvuldigheid.
Eind van de middag een compleet opgeruimde kamer met een strak wit plafond. Nog even een bakje koffie en het bezoek is al weer voorbij.
Bijna jammer dat Arno weer gaat!

Ik geloof dat ik volgend voorjaar weer eh bezoek nodig heb.

Bedankt, Kees

Kees van Til11-12-2016 10:22

Arno is bij ons 2 volle dagen bezig geweest om lampjes op te hangen, laminaat bij te snijden, een IKEA kast in elkaar te zetten en rolgordijnen op te hangen in onze nieuwbouw woning.
Arno werkt volgens afspraak en doet ook wat hij zegt. Wij zijn zeer tevreden met zijn diensten en zullen in de toekomst weer bij hem aankloppen.

Bedankt Arno!

Fam. Sauren20-10-2016 12:07

Arno heeft jongstleden onze Tuin-Schutting vervangen
Het werk van Arno is Perfeckt uitgevoerd.
Arno werkt Precies, Goed, Netjes en weet wat die doet is een fijne
Vakman.
De eventuele volgende klus nemen wij weer graag contackt op met
Arno.

Nog bedankt Arno.


Ron

Ron v.d.Hoogen11-10-2016 11:17

Arno heeft voor onze oude schutting vervangen door een nieuwe. Hij heeft goed met ons meegedacht en onverwachte zaken keurig netjes opgelost.
We kunnen Arno zeker aanraden!

HP Vpprhoeve09-10-2016 17:33

Arno heeft mijn schutting weer recht hersteld en de tuindeur opnieuw afgesteld. Dit was niet al te makkelijk. Hijzelf is inventief genoeg om oplossingen te bedenken, waar jezelf niet gelijk op komt. Hij communiceert duidelijk over de gebeuren werkzaamheden en de kosten. Geen verassingen. Tijdens de klus houdt hij geregeld ruggespraak om te overleggen, zodat alles naar wens gefixt wordt. Het is ook erg fijn dat hij netjes en overzichtelijk werkt. Conclusie: job welldone. Nogmaals bedankt en tot de volgende keer.

Irshaad06-10-2016 21:45

Ik ben ontzetten blij met Arno en zijn werk! Mijn voor- en achtertuin hadden dringend onderhoud nodig en Arno heeft alles naar beste wensen opgeknapt. Arno heeft verstand van zaken, werkt netjes en is betrouwbaar. In het voorjaar hebben we een nieuwe afspraak.

Nikki21-09-2016 09:52

Wat heerlijk dat er nog dit soort vakmensen bestaan. Ouderwets vakmanschap. Arno is een rustige en harde werker die op een keurige wijze onze tuin heeft gereinigd van onkruid, bladeren etc. Tevens de coniferen bijgewerkt en onze oprit schoongespoten met een hoge druk reiniger. Zelf onze tuinslang werd na gebruik gereinigd. Alle afspraken die we gemaakt hadden werden netjes nagekomen, plezierig communiceren.Nogmaals zeer bedankt!, en de volgende afspraak staat al weer.

Jan Leendert15-09-2016 16:21

1   |   2   |   3   |   4      »      
Reactieformulier

Reactieformulier