Kleine Klus & Tuin - Met zorg en aandacht

Wat klanten zeggen

Op deze pagina kunt u onderaan uw ervaring met Kleine Klus & Tuin opschrijven. De referentie zal dan op de site getoond worden. Of klik hierboven om mijn referenties op Werkspot.nl te lezen.

Reactieformulier

Arno (met hulp van zoon Stijn) hebben op een vlotte en voortreffelijke manier ons nieuwe tuinhek geplaatst. Ook het overleg vooraf en de adviezen waren werkelijk uitstekend.
Bij een eventuele volgende klus weten we waar we moeten zijn...

Nogmaal hartelijk dank!

JB

Reageer

J.Boumans25-10-2021 14:10

Arno heeft samen met z'n zoon een uitstekend dakterras achtergelaten. We zijn er zeer blij mee. Hij is zorgvuldig, denkt mee, communicatief, betrouwbaar en hij laat het schoon achter.
Omdat hij ook veel aan tuinonderhoud doet heeft hij ons ook tips gegeven over het vergroenen ervan. Al met al een aanrade

Reageer

Nuri21-03-2021 14:57

De grond zakte weg onder mijn steiger. Aan beide kanten van het steiger moest een klein wandje komen om dit verder te voorkomen. Arno heeft dit op een hele nette manier opgelost. Arno is een absolute vakman met wie het ook prettig communiceren is. Arno is een aanrader!

Reageer

Jan Leeflang28-10-2019 07:52

Arno heeft bij mij een vloer van composiet vlonderplanken gelegd op het balkon. Het werk is keurig en mooi uitgevoerd. Bijkomend voordeel is dat hij alles keurig opruimt en achterlaat.
Complimenten voor goed werk en een echte vakman!

Reageer

Joost Emmen21-05-2017 11:22

Sinds kort zijn wij in contact gekomen met Arno en zijn bijzonder tevreden over het werk dat hij verzet heeft. Op kantoor zijn altijd van die klusjes die blijven liggen omdat niemand er tijd voor heeft. Arno is dan echt een goede partij. Hij is flexibel, werkt heel netjes, denkt goed mee. Echt een aanrader!

Reageer

sTN13-02-2017 22:15

Vrijdagmiddag Arno op bezoek gehad, doel van het bezoek: plafond huiskamer witten. Dit begon met de vraag of ik het moet goede verf of met professionele verf wilde laten doen. Voor het laatste gekozen en ik moet zeggen mijn plafond is nog nooit zo mooi egaal wit geweest.
Heb ook nog nooit zo'n fijne klusser over de vloer gehad. Aan alles wordt gedacht: afdekken, afplakken, meubilair verzetten, witten, opruimen en alles terug op zijn plaats zetten. En dit allemaal met de nodige rust, weloverwogenheid en zorgvuldigheid.
Eind van de middag een compleet opgeruimde kamer met een strak wit plafond. Nog even een bakje koffie en het bezoek is al weer voorbij.
Bijna jammer dat Arno weer gaat!

Ik geloof dat ik volgend voorjaar weer eh bezoek nodig heb.

Bedankt, Kees

Reageer

Kees van Til11-12-2016 10:22

Arno is bij ons 2 volle dagen bezig geweest om lampjes op te hangen, laminaat bij te snijden, een IKEA kast in elkaar te zetten en rolgordijnen op te hangen in onze nieuwbouw woning.
Arno werkt volgens afspraak en doet ook wat hij zegt. Wij zijn zeer tevreden met zijn diensten en zullen in de toekomst weer bij hem aankloppen.

Bedankt Arno!

Reageer

Fam. Sauren20-10-2016 12:07

Arno heeft jongstleden onze Tuin-Schutting vervangen
Het werk van Arno is Perfeckt uitgevoerd.
Arno werkt Precies, Goed, Netjes en weet wat die doet is een fijne
Vakman.
De eventuele volgende klus nemen wij weer graag contackt op met
Arno.

Nog bedankt Arno.


Ron

Reageer

Ron v.d.Hoogen11-10-2016 11:17

Arno heeft voor onze oude schutting vervangen door een nieuwe. Hij heeft goed met ons meegedacht en onverwachte zaken keurig netjes opgelost.
We kunnen Arno zeker aanraden!

Reageer

HP Vpprhoeve09-10-2016 17:33

Arno heeft mijn schutting weer recht hersteld en de tuindeur opnieuw afgesteld. Dit was niet al te makkelijk. Hijzelf is inventief genoeg om oplossingen te bedenken, waar jezelf niet gelijk op komt. Hij communiceert duidelijk over de gebeuren werkzaamheden en de kosten. Geen verassingen. Tijdens de klus houdt hij geregeld ruggespraak om te overleggen, zodat alles naar wens gefixt wordt. Het is ook erg fijn dat hij netjes en overzichtelijk werkt. Conclusie: job welldone. Nogmaals bedankt en tot de volgende keer.

Reageer

Irshaad06-10-2016 21:45

1   |   2   |   3   |   4      »      
Reactieformulier

Reactieformulier