Kleine Klus & Tuin - Met zorg en aandacht
 
Arno ten Seldam

Even voorstellen

Wie is die klussende tuinman of die tuinierende klusjesman?

Mijn naam is Arno ten Seldam.

Ik ben 60 jaar en getrouwd. We hebben drie kinderen en wonen in Gouda.
Ik hou van buiten zijn, bloemen en planten en klussen.

Al van jongs af aan werk ik met bloemen en planten. Het meeste plezier beleef ik aan het verwerken van deze producten in een tuin of op een balkon of terras.
Na een eigen bloemenzaak te hebben gehad, heb ik veel ervaring opgedaan als inkoper van bloemen en planten voor tuincentra, supermarkten en exporteurs.

Sinds 2011 ben ik met de oprichting van de Goudse Tuinkamer terug bij mijn eerste liefde: advies, aanleg en onderhoud van terrassen, balkons en tuinen.

Een groot aantal van mijn klanten heeft naast het tuinwerk ook regelmatig een klus in huis en tuin waar men zelf niet aan toekomt. Ook hierbij help ik graag. Vanaf maart 2015 heb ik een tweede bedrijf, Kleine Klus Gouda, een klusbedrijf voor kleine klussen opgestart. Na een aantal keren zelf verhuisd te zijn kwam ik er achter dat er altijd van die kleine klussen blijven liggen. En ik heb gemerkt dat dat niet alleen bij mij het geval is.

Nu weet men mij te vinden voor klussen in en rondom het huis, tuinonderhoud, aanleg van "groene" tuinen en het plaatsen van  dakterrassen. Daarom was het tijd om alle werkzaamheden te bundelen in 1 bedrijf: Kleine Klus & Tuin.

 

Wat mij kenmerkt:

  • echt luisteren naar de wens van de klant
  • vakmanschap gecombineerd met zorg en aandacht
  • netjes en precies
  • betrouwbaar en breed inzetbaar
  • ik word blij van tevreden klanten!